Cautare

5470 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 ramnicu valcea" (7.21 secunde)
S-a suspendat, pentru anul 2009, reportarea pierderii anuale rezultate din tranzactionarea titlurilor de valoare (altele decat cele rezultate din tranzactiile cu parti sociale si valori mobiliare, in cazul societatilor inchise).
Ne intelegem bine in Parlament, ati vazut la Colegiul 19 nu am pus candidat, ei la randul lor au fost foarte corecti nu au pus candidat la Ramnicu Valcea. ... Pentru mine, sa repet greseala din 2009, mi s-ar parea absolut inacceptabil.
Am retinut ca preturile au crescut cu 15%, concedierile in sistemul bugetar vor continua, pensiile militarilor vor scadea in continuare, ca medicii pleaca din tara si spitalele se inchid, iar Federatia Sindicatelor Libere din Chimie si Petrochimie organizeaza azi mitinguri de protest, in orasele Brasov, Constanta, Deva, Bacau, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea si Targu Mures.
"Pentru unitatile administrativ-teritoriale (primarii), cota este de 500 de metri cubi, pentru persoane fizice - de aproximativ 13.900, iar pentru persoane juridice - 6.300", a declarat Marian Manescu, consilier al Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si Vânatoare (ITRSV) Râmnicu Vâlcea.
Oltchim Ramnicu Valcea, Electroputere Craiova si Celrom Drobeta Turnu Severin.
Exista localitati care au costuri mult mai mici, cum ar fi Ploiestiul, unde populatia plateste 121,92 lei/gigacalorie, Bucurestiul - cu 124 lei/gigacalorie, Ramnicu Valcea - 138,73 lei/gigacalorie. ... Ei sunt cu platile la nivelul sezonului 2009-2010.
In 2009, el a iesit din actionariatul Bancpost, vanzandu-si actiunile detinute (in procent de 3,5%) contra sumei de 12 milioane de euro.
Fundatia Carrefour organizeaza cea de-a doua colecta internationala de alimente in Romania, in colaborare cu Banca de Alimente a Crucii Rosii Romane, in toate cele 27 de hipermarketuri Carrefour din tara si in magazinele de tip Market din Alba Iulia, Bacau, Ramnicu Valcea si Targoviste.
Ion Tomescu, administratorul unei fabrici de panificatie din Ramnicu Sarat, spune ca scumpirea a fost necesara din cauza costurilor de retehnologizare, costuri acoperite din creditele bancare.
Ramnicu Sarat. ... Ramnicu Sarat. "Suntem pe locul 1 in clasament, iar urmatoarea intalnire, cu CSS Odorheiu Secuiesc, este decisiva pentru promovarea in Divizia A.
Un TIR cu fructe si legume din Turcia s-a rasturnat pe o sosea din Ramnicu Sarat, iar oamenii din apropiere au furat toata marfa imediat ce soferul a parasit locul accidentului.
Avem primele imagini de la incidentul grav din municipiul Ramnicu Sarat, unde un barbat a intrat intentionat cu masina, intr-un grup de oameni!
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Acest din urma aspect este unul esential, avand in vedere ca anul acesta au intrat la Bac si cei care, in 2009, in loc sa mearga la scoli profesionale, au intrat la liceele cu profil tehnic.
Primele rezultate se vor vedea in turism si IT. ... 34 de firme s-au asociat pentru a promova zonele turistice din Valcea si Mehedinti - zona Cazane.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Consecinta fundamentala a anului politic 2009 este faptul ca democratia romaneasca este intr-un mare impas.
Trebuie subliniat ca toate contractele au incetat, prin acte aditionale, la 01 martie 2009.
Anul trecut, valoarea totala a piatei media a ajuns la 316 milioane de euro (inclusiv bartere),cu 9% sub nivelul raportat in 2009, potrivit studiului Media Fact Book realizat de Initiative Media Romania.
2009. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central. ... Publicatia a devenit, in mai 2001, lider de audienta si vanzari in presa romaneasca, pozitie pierduta in 2009 in fata tabloidului Click, editat de Adevarul Holding. ... Cotidianul a avut, in 23 decembrie 2009, ultima aparitie. ... In 2009, ziarul revinela titlul National.
David Clarke (foto), unul dintre principalii artizani ai acestei operatii, a anuntat publicarea celei de a zecea si ultime transe, acoperind perioada din 2007 pana in 30 noiembrie 2009, cand Ministerul Apararii a decis sa inchida biroul sau OZN si "linia fierbinte" de raportare OZN.
1/2009, i-a furnizat informatii false. Concret, Emil Boc a comunicat, atat sub propria semnatura, cat si prin intermediul Ancutei Geanina Opre, presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, ca sumele din fondul din care ar trebui sa acorde despagubirile conform Legii nr.1/2009 "sunt inexistente".
google-analytics.com